okładka

Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności

Laganà, Pasqualina Autor., Caruso, Gabriella Autor., Barone, Caterina Autor., Caruso, Giorgia. Autor., Parisi, Salvatore Autor., Melcarne, Lucia Autor., Mazzù, Francesco Autor., Delia, Antonino Santi Autor., Błaszczak, Agnieszka (tłumacz). Tłumaczenie., Państwowe Wydawnictwo Naukowe

Rok wydania: copyright 2017.

Biofilmy, Jakość żywności, Mikrobiologia, Pałeczki okrężnicy, Toksyny i antytoksyny, Żywność, Praca zbiorowa.

dostępne:

1 z 1

Autor
Laganà, Pasqualina Autor.
Caruso, Gabriella Autor.
Barone, Caterina Autor.
Caruso, Giorgia. Autor.
Parisi, Salvatore Autor.
Melcarne, Lucia Autor.
Mazzù, Francesco Autor.
Delia, Antonino Santi Autor.
Błaszczak, Agnieszka (tłumacz). Tłumaczenie.
Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Tytuł
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności
ISBN
978-83-01-19430-7
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Naukowe PWN,
Rok wydania
copyright 2017.
Objętość
113, [1] strona :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Biofilmy
Jakość żywności
Mikrobiologia
Pałeczki okrężnicy
Toksyny i antytoksyny
Żywność
Praca zbiorowa.
020
%a 9788301194307
245
%a Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c copyright 2017.
300
%a 113, [1] strona : %c 24 cm.
650
%a Biofilmy
650
%a Jakość żywności
650
%a Mikrobiologia
650
%a Pałeczki okrężnicy
650
%a Toksyny i antytoksyny
650
%a Żywność
655
%a Praca zbiorowa.
700
%a Laganà, Pasqualina %e Autor.
700
%a Caruso, Gabriella %e Autor.
700
%a Barone, Caterina %e Autor.
700
%a Caruso, Giorgia. %e Autor.
700
%a Parisi, Salvatore %e Autor.
700
%a Melcarne, Lucia %e Autor.
700
%a Mazzù, Francesco %e Autor.
700
%a Delia, Antonino Santi %e Autor.
700
%a Błaszczak, Agnieszka %c (tłumacz). %e Tłumaczenie.
710
%a Państwowe Wydawnictwo Naukowe
920
%a 978-83-01-19430-7

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 15416
Sygnatura: 57
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane